RÓLUNK

A 2002-ben alakított társaság kezdetben kertészeti árudaként működött, azonban az évek során kertészeti árudánk is kibővült.

A vállalkozás vezetése az eltelt 10 év tapasztalata alapján 2012–ben nagymértékű eszközbeszerzést hajtott végre, melynek során cégünk telephelyekkel bővült, és megfelelő szakmai irányítást alakított ki.

A vállalkozás mára 20-25 főt foglalkoztató kisvállalkozássá nőtte ki magát, ahol a dolgozók magasan képzettek, megfelelő jogosultságokkal rendelkeznek, és ahol fontosnak tartjuk az évek alatt létrejött minőségi elvárások szinten tartását.

AMIT FONTOSNAK TARTUNK

A vállalkozás vezetése kimondottan törekszik a magasan kvalifikált, elkötelezett dolgozók alkalmazására, ezért versenyképes juttatást biztosítunk munkavállalóinknak. Kiemelten fontosnak tartjuk a családias légkör fenntartását, így többször tartunk csapatépítő rendezvényeket is.

Vállalkozásunk minden karitatív tevékenységet támogat. Elkötelezettek vagyunk környezetük védelmében, ezért a helyi intézményekkel szorosan együttműködve és egymást kiegészítve óvjuk, csinosítjuk lakókörnyezetünket.