MIVEL FOGLALKOZUNK

KERTÉPÍTÉS

Kert- és tájépítész munkatársaink a megrendelővel folyamatosan egyeztetve  készítik el a kert tervét, majd képzett kertész csapatunk a megrendelővel és a tervezővel egyeztetve végzi el a teljes körű kivitelezést. Igény esetén saját, jól képzett szakembereink építik ki a kert öntözőrendszerét.

Számunkra a kert átadásával nem fejeződik be a munka, hiszen az elkészült kerteket folyamatosan figyelemmel kísérjük, megrendelőink igénye szerint utógondozzuk.

KÖRNYEZETÉPÍTÉS

Több éves tapasztalat alapján alakult ki végleges arculatunk, ahol mélyépítés keretein belül végezzük a csapadékvíz elvezetést, közművek kiépítését, földmunkát, majd záró feladatként térburkolást, útépítést.

KIKKEL DOLGOZUNK?

Az elmúlt több, mint 15 év alatt több olyan megrendelőnk is volt, akivel a kezdetek óta együtt dolgozunk. Folyamatos fejlődésünk során mára kialakult cégünk profilja, ami a teljes körű környezetrendezést lefedi. Így a mélyépítéstől kezdve, a térburkoláson át, a záró kertépítést is magas színvonalon végezzük el. Mindezt alátámasztja növekvő megrendelési állományunk, illetve az elmúlt évek több befejezett projectje.